"KONG DOG TOYS", het super sterk en duurzaam hondenspeelgoed voor je Staffordshire Bull Terrier

In 1976, ontwikkelde KONG een standaard voor hondenspeelgoed, het moest uitermate goed presteren en duurzaam zijn. Vandaag de dag word het hondenspeelgoed van KONG enthousiast gebruikt en aanbevolen door dierenartsen, hondentrainers, hondenspecialisten en vele tevreden klanten wereldwijd. Miljoenen en miljoenen honden hebben bewezen dat KONG het ultieme speelgoed voor honden is!

Klik HIER om KONG hondenspeelgoed te bestellen

De Extreme KONG is geschikt voor honden met krachtige kaken, zelfs voor de echte slopers zoals bijvoorbeeld een Staffordshire Bull Terrier is het bijna onverwoestbaar

De Extreme KONG is geschikt voor honden met krachtige kaken, zelfs voor de echte
"slopers" zoals bijvoorbeeld een Staffordshire Bull Terrier is het bijna onverwoestbaar.

Het verhaal van de KONG begint met Frits de Duitse herder, zijn eigenaar en een Volkswagenbus. Fritz, een voormalig politiehond hield ervan om op stenen te kauwen. Deze bezigheid beschadigde Fritz zijn tanden en frustreerde zijn eigenaar, Joe Markham. Op een middag toen Joe aan zijn Volkswagenbus aan het werken was merkte hij dat op dat Fritz weer stenen aan het eten was. Uit wanhoop begon hij de bus te demonteren en gooide de onderdelen in de buurt bij Fritz om hem zo af te lijden van zijn verwoestend stenen diner. De radiatorslangen werkte niet, nog andere onderdelen, tot hij een onderdeel van de vering aan Fritz gaf. Meteen was Fritz opgewonden. De KONG was geboren.

Terwijl Fritz de KONG heeft uitgevonden, was het Markham die het potentieel voor dit vreemde honden speelgoed realiseerde. Markham ontwikkelde een super sterke rubber formule en begon zijn produktie in 1976. Op de dag van vandaag verkoopt Markham nog steeds wereldwijd het KONG hondenspeelgoed.

De KONG is gemaakt van 's werelds sterkste natuurlijke rubber, speciaal voor hondenspeelgoed. Anders dan een bal stuitert hij alle kanten op. De KONG is van binnen hol, dit geeft u de mogelijkheid om het KONG honden speelgoed te vullen met iets lekkers. De KONG is geschikt voor honden met krachtige kaken, zelfs voor de echte "slopers" zoals bijvoorbeeld een Staffordshire Bull Terrier is het bijna onverwoestbaar. Hij wordt wereldwijd gebruikt voor politiehonden, speurhonden, militaire honden en waakhonden en is natuurlijk ook uitermate geschikt als speelgoed voor je Staffordshire Bull Terrier.

Classic KONG hondenspeelgoed

Classic KONG hondenspeelgoed, dit is het super sterke KONG speelgoed dat is gemaakt van 1e keus rubber welke zorgt voor een lange levensduur en is verkrijgbaar in vijf maten. U kunt de Classic KONG vullen met traktaties die uw hond al kauwend eruit kan krijgen.

Maar wanneer uw hond van het type is die speeltjes meestal binnen korte tijd vernielt, kiest u dan voor de Extreme KONG (zwart van kleur). De Extreme KONG is gemaakt van nog sterker rubber en daardoor zelfs voor de echte "slopers" bijna onverwoestbaar.

Klik HIER om KONG hondenspeelgoed te bestellen

Extreme KONG hondenspeelgoed

Extreme KONG hondenspeelgoed, dit is het super sterke kwaliteits KONG speelgoed dat is gemaakt van 1e keus rubber, dit zorgt voor een lange levensduur. U kunt de KONG vullen met heerlijke traktaties die uw hond al kauwend eruit kan krijgen. De KONG Extreme zwart is speciaal gemaakt voor hardnekkige kauwers en is verkrijgbaar in vier maten.

De KONG Extreme is gemaakt van sterker rubber en is bijna onverwoestbaar, zelfs voor de echte "slopers".

Puppy KONG hondenspeelgoed

Puppy KONG puppy speelgoed, een KONG speciaal ontworpen voor een pup. Een pup kan niet zonder dit speeltje, het bevorderd het spelen en reactie vermogen van de pup. Daarnaast is deze puppy KONG ideaal tijdens het wisselen van het gebit. Het rubber is sterk maar toch zodanig zacht dat het geschikt is voor het melkgebit van uw pup.

De puppy KONG kan gevuld worden met allerlei lekkers en is verkrijgbaar in drie maten. Dit KONG hondenspeelgoed is geschikt voor pups van 2 maanden tot 9 maanden.

Senior KONG hondenspeelgoed

Senior KONG, dit hondenspeelgoed van KONG is speciaal voor honden van zeven jaar en ouder en is gemaakt van natuurlijk rubber dat wat zachter is dan de Classic KONG. Het is bijzonder geschikt voor oudere honden en hondenrassen met een niet zo sterke bijt-kracht en/of tanden.

De Senior KONG is verkrijgbaar in 3 maten. Deze speciale Senior KONG voor oudere honden is een optimaal hondenspeelgoed voor veel speelplezier. De Senior KONG dog toy best Age 7+ bevordert bovendien de gebitmusculatuur.

KONG FLYER hondenspeelgoed

KONG FLYER hondenspeelgoed, de KONG FLYER garandeert een hoop plezier buiten in de natuur. Dit KONG honden speelgoed is van flexibele en zachte natuurlijke rubber zoals de andere KONG produkten.

Je wilt buiten gaan spelen met je hond en daarvoor is het KONG Flyer hondenspeelgoed perfect geschikt! De Kong Flyer is leuke frisbee-schijf van stabiel, flexibel en zacht rubber. Zo kan uw hond zich niet blesseren bij het vangen van de frisbee zoals dat bij frisbee's van plastic met scherpe hoeken het geval is.

KONG Dental Stick voor honden

De KONG Dental Stick voor honden, is gemaakt van het gepatenteerde Denta-Ridges, dit vermindert tand plaque en voedselresten en het heeft een reinigende en goede verzorgende werking voor het tandvlees. Regelmatig gebruik van de KONG dental stick voorkomt tandproblemen bij uw hond. Tussen de ribbels kan eventueel tandpasta gespoten worden om een nog reinigender effect te krijgen.

KONG Stuff-A-Ball hondenspeelgoed

KONG Stuff-A-Ball speelgoed voor honden, een KONG speelgoed om je hond bezig te houden. De KONG Stuff-A-Ball is te vullen met snacks voor honden en het reinigt de tanden en sterkt de kauwmusculatuur.

Vul deze bal met lekkere snoepjes voor uw hond en het spelen kan beginnen. Deze KONG Stuff-A-Ball houdt honden urenlang bezig en het is ook nog goed voor tanden en tandvlees. Voor het nog beter schoonhouden van het gebit van je hond kun je de speciale Kong pasta gebruiken om in de groeven te spuiten.

KONG Tug hondenspeelgoed

KONG Tug honden speelgoed, de nieuwe Kong Tug presenteert het beste op het gebied van trekspeeltjes: innovatie, comfort en kracht. De rubberen grepen of bijt-zones bieden bijzonder veel comfort en veiligheid voor zowel de hond als zijn baasje. Het KONG Tug rubberen middenstuk met Control-Flex Technologie voorkomt eventueel gevaarlijk terugklappen en zorgt voor een comfortabel en gecontroleerd spel.

Het KONG Tug hondenspeelgoed is een sterk trek speeltje. U kunt er samen met uw hond mee spelen maar is ook geschikt voor twee honden die graag samen spelen.

Klik HIER om KONG hondenspeelgoed te bestellen