Stafford herplaatsing, informatie en advies over het herplaatsen van Amerikaanse en Engelse Staffords

Soms komt het helaas voor dat je een nieuw huisje moet gaan zoeken voor je Stafford, het is geen leuke beslissing maar soms wel de beste voor je dierbare maatje. Een hond kiest niet wat voor leven hij krijgt, dat doet de mens en wij zijn het hun verplicht om ze het leven te geven wat ze verdienen!

Staffords die herplaatst moeten worden verdienen het om een blijvende warme mand te vinden waar ze oud kunnen worden en heel erg veel liefde krijgen.

Staffords die herplaatst moeten worden verdienen het om een blijvende warme
mand te vinden waar ze oud kunnen worden en heel erg veel liefde krijgen.

Wanneer je ziet dat je stafford niet gelukkig bij je is, omdat je bijvoorbeeld veel weg bent van huis, de situatie thuis is verandert, of omdat je roedel in huis niet meer goed met elkaar overweg kan, moet je jezelf de volgende vraag stellen; Heb ik liever dat mijn Stafford ongelukkig is maar wel bij mij, of zie ik hem liever gelukkig maar dan wel bij iemand anders?

Je moet echt heel zeker zijn van je besluit want vaak zijn er ook andere opties om je probleem met je stafford op te lossen, maar zodra je alles hebt geprobeert en geen andere oplossing meer ziet is een herplaatsing van je Stafford het beste.

Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden om je Stafford ter herplaatsing aan te bieden, maar je wilt natuurlijk wel dat de nieuwe eigenaren van je maatje echte liefhebbers zijn van het ras. Dat is ook de reden waarom wij een stukje over Stafford herplaatsing op onze website hebben geplaatst. Wij hopen dat je op deze manier de juiste mensen kunt bereiken voor jou en je stafford!

Gelukkig zijn er mensen die liever geen Stafford pup willen maar juist liever een wat oudere hond. Ook voor deze mensen is het fijn om hun zoektocht makkelijker te maken zodat ze op een goed adres de Engelse of Amerikaanse Stafford kunnen vinden die bij hun past.

De Staffords die herplaatst moeten worden verdienen het om een blijvende warme mand te vinden waar ze oud kunnen worden en heel erg veel liefde krijgen en daar willen wij ze graag bij helpen!

Voor meer informatie en advies over het herplaatsen van Staffords of als je een herplaatser een warm mandje wilt geven waar hij oud kan worden kun je kijken op onze linkpagina onder het kopje "Stafford herplaatsing en heropvoeding". Hier staan twee verwijzingen naar websites waar ze je zeker verder kunnen helpen.