Hoe te linken naar sbtinfo.nl

Bij sbtinfo.nl houden wij ervan om onze kennis te delen! Als zodanig, moedigen wij we alle gebruikers, leden, webmasters en bloggers aan te linken naar elke gewenste pagina van sbtinfo.nl op welke wijze ze zelf willen. In feite zouden wij het heel fijn vinden als u wilt verwijzen naar onze website!

U kunt linken naar sbtinfo.nl door gebruik te maken van iedere link techniek die u maar wilt, maar om uw werk wat gemakkelijker te maken, bieden wij de volgende nuttige tips aan over de manieren hoe u kunt linken naar onze website:

1. Plaats een tekst link naar de sbtinfo.nl homepage

De makkelijkste oplossing is het plaatsen van een eenvoudige tekst-link naar de homepage. Om de link Staffordshire Bull Terrier Info Nederland te plaatsen op uw blog of website, kunt u gebruik maken van de volgende HTML code:

<a href="http://www.sbtinfo.nl/">Staffordshire Bull Terrier Info Nederland</a>

Om de link Staffordshire Bull Terrier Info Nederland - De #1 Engelse Stafford informatie site van Nederland op uw website te plaatsen, gebruikt u de volgende code:

<a href="http://www.sbtinfo.nl/">Staffordshire Bull Terrier Info Nederland - De #1 Engelse Stafford informatie site van Nederland</a>

2. Link rechtstreeks naar de pagina of pagina's op sbtinfo.nl die u het meest interesseren

Wanneer u wilt linken naar een sub pagina van sbtinfo.nl, raden wij u aan de titel van de betreffende pagina te gebruiken als anchor tekst. Dus wanneer u bijvoorbeeld wilt linken naar de pagina over de kenmerken en het karakter van de Staffordshire Bull Terrier, zou de link gaan naar http://www.sbtinfo.nl/staffordshire-bull-terrier-kenmerken-karakter/, maar de gebruiker ziet dan Staffordshire Bull Terrier Kenmerken en Karakter. Hiervoor kunt u de vogende HTML code gebruiken:

<a href="http://www.sbtinfo.nl/staffordshire-bull-terrier-kenmerken-karakter/">Staffordshire Bull Terrier Kenmerken en Karakter</a>

3. Gebruik ons logo om te linken naar de sbtinfo.nl homepage

Staffordshire Bull Terrier Info Nederland

Gebruik deze techniek door de volgende HTML code in u pagina te plakken:

<a href="http://www.sbtinfo.nl/"><img src="http://www.sbtinfo.nl/images/banners/sbt-info-nederland.gif" alt="Staffordshire Bull Terrier Info Nederland" /></a>

4. Waarschuwing

Pleeg geen plagiaat of herpubliseer de inhoud van sbtinfo.nl op uw eigen server. Hoewel wij het aanmoedigen om links naar sbtinfo.nl te plaatsen op u website, staan wij het niet toe dat de inhoud van onze website word opgeslagen of gedupliceerd op u eigen server zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van sbtinfo.nl.

Ook staan wij het absoluut niet toe dat u onze website sbtinfo.nl of de inhoud hiervan in een frame plaatst op uw eigen website of server. Voor meer informatie over de auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van de website sbtinfo.nl kunt u onze disclaimer raadplegen.

Vermijd het gebruik van links die nieuwe vensters of pop-ups openen. Omdat veel web surfers nu gebruik maken van werkbalken die pop-ups blokkeren waardoor de link niet werkt, kan het zijn dat uw bezoekers verward raken of teleurgesteld zijn.