Disclosure

Met deze partner clausule die volgt is onze poging om volledig te voldoen aan het beleid van de FTC en de eisen dat wij transparant zijn over alle partner relaties die we hebben op deze website. In gewoon Nederlands, de bezoeker of klant, moet ervan uitgaan dat alle links op deze site partner links zijn. Als u klikt op deze links en naar de resulterende site gaat, zal een cookie worden ingesteld in uw webbrowser die ervoor zorgt dat we een commissie ontvangen "INDIEN" u een product koopt. Dit is een legitieme manier om inkomsten te genereren en te betalen voor de werking van deze website en dat wij graag onze partner relaties aan u openbaren.

Daarnaast zullen we volledig bekenen dat de hyperlinks op deze site in de meeste gevallen zijn verkort, en in sommige gevallen gehuld om lange lelijke links voor functionaliteit en tracking doeleinden te verbergen. We hebben niets te verbergen, en we zijn trots op onze relatie met de fijne leveranciers, producten en diensten op deze site. Link tracking, verkorting en cloaking is een veel voorkomende praktijk op allerlei soorten websites.

Verder ontvangen wij geen fysieke producten of contant geld in ruil voor recensies of berichten die je vind op deze site. Niemand betaald ons om recensies of berichten te plaatsen. We moeten u wel vertellen dat het mogelijk is dat onze recensies en reacties worden beïnvloed door onze partner relaties en het kan zijn dat er een belangenconflict ontstaat. We geloven niet dat er een tegenstrijdig belang bestaat, maar u, de bezoeker of klant, moet zelf beslissen en overwegen om naar de partner relaties te klikken via de link technieken die we hebben beschreven. Uiteraard willen wij dat u de services of producten koopt die we beschrijven en door dit feit worden wij beïnvloed. We vermijden conflicten door slechts beoordelingen te verspreiden over producten en diensten die we vertrouwen. We streven ernaar om altijd onze persoonlijke en eerlijke bevindingen, overtuigingen, ervaringen of meningen te geven over onderwerpen of producten waar wij over schrijven en die wij promoten.

Andere leveranciers kunnen ook betalen voor reclame op onze website in de vorm van banners, widgets en hyperlinks. Dit zijn betaalde advertenties en terwijl we ons best doen zodat er alleen hoogwaardige producten en diensten worden geadverteerd op onze website, zijn wij niet verantwoordelijk voor claims of testimonials op betaalde reclame links.

U kunt voor vragen mailen naar : contact at sbtinfo.nl